Anton Abele jobbar hårt i två av de två viktigaste och mest aktuella frågorna inom politiken: ungas trygghet och etablering av unga på arbetsmarknaden. Lars Beckman är verksam i Skatteutskottet och är engagerad i frågorna om hur man uppnår ett bättre företagsklimat i Gävle och hur den höga arbetslösheten kan minskas.
– Jag ser verkligen fram emot besöket på Baringo. Jag brinner för att göra det lättare för unga att komma in på arbetsmarknaden. Moderaterna har redan åstadkommit mycket men jag har motionerat i riksdagen om att vi bör göra än mer. Unga entreprenörer tillför vår arbetsmarknad nya fräscha idéer, menar Anton Abele.
– Jag uppskattar verkligen att Anton Abeleoch Lars Beckman kommer på besök hos oss, så att vi får en chans att visa hur vi arbetar. Kanske kan vi ge inspiration till framtida
politiska beslut som kan gynna vårt sätt att arbeta. Vi tror på vårt koncept, det utvecklar människor i en riktning som gör att de blir starkare som individer, men även ger förutsättning för att samarbeta med varandra, säger Niklas Persson, VD Baringo reklam & kommunikation AB.