Om Svensk Politik

OM TIDNINGEN

Svensk Politik är en nyhetsdriven opinions- och debattsajt som riktar sig till en politiskt och samhällsintresserad målgrupp. Webbtidningen är partipolitiskt obunden med en fristående redaktör.
Om du är folkvald politiker och/eller företräder ett parti, förbund, ämbetsverk eller en intresseorganisation är du välkommen att skriva på Svensk Politik.
Du publicerar dina texter på hemsidan och det mesta av det bästa kommer under våren att skickas i ett eget veckobrev till Sveriges alla politiska redaktioner liksom naturligtvis även till dig som skribent.

Publiceringen sker i ett samarbete med nyhetsbyrån och presstjänsten SvenskPress.se

Som publicist medverkar du kostnadsfritt genom att registrera dig under "Publicera" på tidningens hemsida, längst upp i mittenspalten. Då kan du förutom att skriva egna artiklar även kommentera andras. Vill ni sprida era texter till flera tidningar kopplade till presstjänsten SvenskPress.se registrerar ni er enligt villkoren här.

Alla, oavsett tillhörighet, kan kommentera publicerade texter, men du måste först registrera dig.

PUBLICERA DIG PÅ SVENSK POLITIK
Redaktionen välkomnar alla texter som på kan omfamnas av demokratiska ideal.
Du som motsvarar våra kriterier kan på mindre än en minut skaffa inloggningsuppgifter här till höger.  
Tänk på: Artiklar som har nyhetsprägel och som är noggrant redigerade och koncisa får generellt fler läsare. Förutom personer ur ovanstående grupper bjuder vi aktivt in skribenter som vi tror har något att tillföra pågående debatter.

VEM LÄSER SVENSK POLITIK
Sajten är nystartad och marknadsförs just nu gentemot beslutsfattare och opinionsbildare över hela Sverige. Redaktionen arbetar aktivt med att lyfta frågor från Sveriges alla kommuner ( som inte alltid har första prioritet i de stora riksmedierna).
Det är våra skribenter (det vill säga DU) som ser till att hålla Svensk Politik relevant för ALLA med intresse för samhällsfrågor.

Joe Formgren

Redaktör/Medborgarjournalist/SvenskPress.se

Delta även i debatten på: www.facebook.com/svenskpolitik


Riksdagsfotografier i vinjetten:

Kvinnliga ledamöter i riksdagen 2007 tillsammans med talman Per Westerberg

Foto: Melker Dahlstrand.

Kammaren måndag 2 oktober 2006

Foto: Melker Dahlstrand.

Helgeandsholmen med Riksdagshuset

Foto: Holger Staffansson.

Västra riksdagshuset från Vasabron

Foto: Holger Staffansson.

 

Publicera
Mer läsning
Vad vill du läsa?
Nyhetsbrev
Facebook
Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer