God muntlig framställning - att vara maximalt professionell i det skarpa läget

Vad vi säger är viktigt, hur vi säger samma sak kan vara avgörande för genomslaget!

I dag vet vi att en talares framtoning är lika viktig som själva budskapet. God muntlig framställning kan vara ett direkt avgörande konkurrensmedel på en marknad där skillnaden mellan produkterna som erbjuds ofta är försumbar för kunden.

Oavsett om kommunikationen är extern eller intern finns det ingenting som slår tydlighet. Detta gäller inte bara innehållet i våra anföranden utan i minst lika hög grad uttrycket. Forskning från bland annat IMD och Harvard visar detta påtagligt.

Välkommen till en workshop som fokuserar på det grundläggande ramverket. En "manual", som skänker trygghet och ökar talarens möjligheter att fånga och fängsla. Denna manual och "ledstång" ger ett fundament beträffande medvetenhet om tempo, röstläge, betoning och kroppsspråk. Allt detta för att i högre mån åstadkomma ett tilltal, berättande och bemötande som får mottagaren att vilja lyssna oberoende av ämne.

Per Furumo, konsult i muntlig framställning/retorik/presentationsteknik. Bland Pers kunder finns många av våra stora företag såsom Arla, H&M, Berghs, SKF, NCC, Fortum, Handelsbanken, SEB och många andra.

Datum: 25/5
Tid: 07:15 - 09:00
Plats: Clarion Hotel Winn, Norra Slottsgatan 9, Gävle

Läs mer och anmäl dig på http://www.mixgavleborg.se