Få pengar att lära dig trada med

Ett bra sätt att börja investera i crypto är att lära sig det genom att testa olika brookers.

Du tradar enbart med de pengar du fått från en uppdragsgivare och och får behålla de pengar du lyckats föröka och skulle du förlora allt så är du inte återbetalningsskyldig.

De pengar som du får behålla kommer vi sen hjälpa dig att återinvestera så du får möjlighet att förvärva tokens och nft´s och därmed bygga upp en kryptoportfölj. Man ska aldrig lägga alla ägg i samma korg och det är ingen garanti att alla tokens kommer föröka sig snabbt utan man ska se det på flera års sikt.

Det kan verkligen variera vilka brookers du blir tilldelade för det är just det vi vill utvärdera vilka som är pålitliga och inte. Du får alltid en ny brookers om det skulle visa sig att den du fått är en "Scamer"

Satsa inga egna pengar 

Vad vi inte rekomenderar är att man under tradingsuppdraget och utvärdering av olika brookers satsar inget av sina egna pengar. Utan enbart de pengar vi förser dig med. Det kan vara från 250-2500 Euro som du får ta del av om det fungerar bra vårt samarbete

Har du någon gång varit intresserad av att börja med trading och lära dig mer? Då är detta din chans!

Du får som jag nämnt tidigare en summa av vår klient för att registrera dig på en plattform enligt instruktioner som du kommer att få. Du har sedan i uppdrag att genomföra ett antal "trades".

Du har full stöttning från vårt team och kommer få en massa bra utbildningar för att lära dig hur du kan investera i olika tokens och du kommer också få ta del av tidiga projekt och vara med och få köpa i tidigt skede innan tokens börjat växa.

Investera sen om pengarna du fått

Efter 1 månad är uppdraget klart, då får du skriva en recension om upplevelsen av plattformen och efter recensionen är färdigställd så får du pengar att investera med paket innehållandes tokens och kort så du kan delta i månadens kortpooler där du kan förvärva NFT tokens och pengar. Du får direkt du blir antagen konto både i Swapit och SuperOne. Hos SuperOne får du några tokens och credits som välkomstgåva.

Skälet till detta uppdraget är blandat annat att ge feedback till de olika företagen som driver plattformarna (anonym testning) och/eller att öka antalet användare i Sverige för att på så sätt promota sidan och locka till sig fler nya användare i Sverige.

Vi söker dig som är pålitlig och aktiv/lättillgänglig på mail, samt dig som är intresserad av trading/aktiehandel och vill tjäna lite extra på ditt fritidsintresse och ser det som ett ypperligt bra tillfälle att få lära dig trading för andras pengar.

Connect4Invest

www.connect4invest.se