Gävle Business Podden är en talkshow för, med och om Gävles Näringsliv där Anders & Linnea möter och samtalar med personer i det lokala näringslivet.
I det här avsnittet möter de Lars Beckman, moderat riksdagsman från Gävle. De samtalar om politik på riks- och lokalplanet, om det lokala politiska klimatet, om Gävles framtid, men även om drivkraften bakom beslutet av avbryta en framgångsrik karriär för ett utsatt, osäkert, många gånger konfliktfyllt liv som politiker, man talar om drömmar och om framtiden.

De samtalar även om familjeliv som offentlig politiker, med döttrar, hustru, husvagnsdrömmar och husdjur. Lars berättar om sin kärlek till USA, de jämför ländernas politiska system, men även om illa dolda laster i livet.
Man får verkligen titta in bakom fasaden hos regionens mest profilerade polititker.

Varje avsnitt utser Anders & Linnea "Gävles värsting", där ett företag i Gävle som utmärker sig blir vinnare bland 3 finalister, och denna gång korar man "Gävles Minsta..."

Gävle Business Podden kan lyssnas på alla poddplattformar, såsom Spotify, Apple Podcast, Google Podcast och Podspace.

Direktlänk här https://poddtoppen.se/podcast/1644841849/gavle-business-podden/gast-lars-beckman-moderat-riksdagspolitiker