Länsförsäkringar Gävleborg

Andreas Skånfors

Länsförsäkringar Gävleborg är ett av 23 kundägda, lokala och självständiga försäkringsbolag inom länsförsäkringsgruppen. Vår idé är att skapa trygghet för människor och företag som lever och verkar här - i Hälsingland och Gästrikland.

Hos oss hittar du inte bara försäkringar för livets alla lägen, vi är också en uppskattad bank och en heltäckande fastighetsförmedling.

Närmare dig
Vi på Länsförsäkringar Gävleborg är övertygade om att närhet kan göra saker och ting lite enklare. Därför jobbar vi medvetet med att finnas nära dig som kund - både i plats och tanke. Våra kontor finns i Ljusdal, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Gävle, Sandviken och när du ringer eller besöker oss möts du av människor som känner till dina trakter och som arbetar och lever nära dig.

Vi ägs av våra kunder
Som bolag är vi hundra procent kundägda. Det innebär, precis som det låter, att det är du som kund som äger oss. Med andra ord har vi inga andra ekonomiska intressen att ta hänsyn till än dina. En följd av att vi är ett kundägt företag, är att kunderna goda år kan få del av resultatet i form av återbäring. Om vi ett visst år ska ge återbäring till våra kunder beslutas av fullmäktige på bolagsstämman. Det är alltså våra kunder – våra ägare – som tar det slutgiltiga beslutet.

Visa:

Länsförsäkringar Gävleborgs senaste material

Tjäna tusenlappar på ditt fritidshus

Tjäna tusenlappar på ditt fritidshus

(Artikel) Publicerad 19/5, 2017 kl. 11:53

Intresset för att hyra ett privat boende på semestern är populärt i Sverige. Och för den som kan tänka sig att hyra ut finns pengar att tjäna. Du kan ta emot hy...

Smart tjänst ska stoppa rattsurfning

Smart tjänst ska stoppa rattsurfning

(Artikel) Publicerad 28/4, 2017 kl. 14:31

Länsförsäkringar har bestämt sig för att paketera försäkring med smart teknik för att komma till bukt med rattsurfning, ett växande problem i trafiken. De utvec...

Nya regler för rot och rut – hur påverkar det hantverkarna?

Nya regler för rot och rut – hur påverkar det hantverkarna?

(Artikel) Publicerad 3/7, 2015 kl. 15:00

Riksdagen har beslutat om nya regler för de som utför rot- och rutarbete. De nya reglerna gäller för arbete som köpare betalar efter den 31 mars 2015.

Var vaken mot trötthet

Var vaken mot trötthet

(Artikel) Publicerad 26/6, 2015 kl. 15:00

Du får aldrig en sista varning innan du somnar vid ratten och kör av vägen. Var därför vaken mot trötthet i trafiken. Allvarlig trötthet jämställs med att köra ...

Publicera

Mer läsning

Vad vill du läsa?

Nyhetsbrev

Facebook

Senaste nytt

Hjälp

Stäng